Resultados de la búsqueda

Terreno en venta en Montornès del Vallès de 0 habitaciones, 0 banos, referencia EV40067

54.500 €
44 Carrer de Milà i Fontanals,
Favorito

Resumen

  • Actualizado en:
  • junio 13, 2022
  • 0
  • 0

Dirección del Inmueble

Dirección: 44 Carrer de Milà i Fontanals
Provincia:
Código postal: 08170
Abrir en Google Maps

Descripción

terreno urbanizable de 484,62m2 en Can Buscarons.
Ideal para hacer la casa de tus sueños en zona tranquila, alcantarillado, alumbrado público, asfaltado y muy buena comunicación por carretera a pocos minutos de Montmeló y Mollet, ambas poblaciones con estación de Tren y buena conexión con las carreteras C-33, C-17, C-58, Ctra. La Roca(BV-5003) y AP-7

¡¡¡PROYECTO HECHO Y PAGADO PARA CASA A 4 VIENTOS DE 156M2!!!

Infórmese sin compromiso, no deje escapar la ocasión de hacerse la casa de sus sueños.

Montornès del Vallès és un municipi de la comarca del Vallès Oriental. S'estén per la vall baixa del riu Mogent, fins prop de la seva confluència amb el riu Congost per a formar el Besòs (aquests dos darrers rius formen en part el límit W del terme), i accidentat al sector SE pels darrers contraforts de la Serralada Litoral (turó de Sant Miquel de Montornès, 413 m)

La recerca arqueològica confirma la presència a la zona d'assentaments neolítics (jaciment de la bòbila d'en Joca, cistes de la Torrassa, etc.), ibèrics (Poblat del Turó de Sant Miquel)[1] i romans (fortificació de Can Roina, terminus Augustalis i restes de vil·les a Can Masferrer, Can Palau i la Torrassa).

L'any 1108 apareix documentat el castell de Montornès,[2] que fou propietat comtal fins que el 1342 Pere el Cerimoniós el vengué als Montornès, senyors feudals de la Torre Tavernera. Sembla que el poble, aleshores un conjunt dispers de cases pairals, canvià la seva denominació antiga de Palau d'Ametlla per la de Montornès.

Com a municipi es va formar a partir del segle XIX al voltant de l'església parroquial de Sant Sadurní, que, juntament amb la parròquia de Vallromanes, formà el terme del Castell de Montornès. Posteriorment es va passar a anomenar Sant Miquel de Montornès.

A Montornès es va lliurar la penúltima batalla de la Guerra dels Remences, el 4 gener de 1485. El veguer de Barcelona, el temible Pere Anton de Rocacrespa, fou derrotat pels pagesos revoltats encapçalats per Bartomeu Sala, nascut a Montornès i nebot del cabdill remença Pere Joan Sala. La victòria comportà, mesos més tard, l'alliberament camperol del domini feudal exercit per la noblesa terratinent, amb la promulgació de la Sentència Arbitral de Guadalupe, que establia les bases pel progrés social de l'època Moderna.[3]

Posteriorment el municipi va mantindre la seva vida agrícola només alterada per la Guerra dels Segadors, la Guerra de Successió, el bandolerisme, la Guerra del Francès i la Guerra Civil espanyola.

L'any 1933 es va segregar del terme el fins llavors veïnat de Vallromanes.

L'any 1940, acabada la Guerra Civil espanyola, Montornès tenia poc més de mil habitants. No va ser fins a l'any 1964 que hi hagué la gran transformació. Aquesta va arribar amb la inauguració, del polígon industrial Riera-Marsà, promogut pel propietari de bona part de la plana del riu Mogent. Es van construir fàbriques i els primers habitatges de la Ciutat Satèl·lit, complex allunyat un quilòmetre del centre urbà.

Seguidament va haver-hi una arribada massiva d'immigrants procedents del sud de l'estat Espanyol que va fer augmentar considerablement la població del municipi.

Les feines del camp es van anar substituint per les activitats de producció i serveis.

L'any 1984 el sector anomenat popularment el Raval es va segregar del terme juntament amb una part del municipi de La Roca del Vallès, formant un nou municipi independent: Vilanova del Vallès.

Des de llavors el municipi no ha deixat de fer créixer la seva industria. I no ha parat de rebre immigrants, aquest cop de tot el món.

A

B

C

D

E

F

G

Detalles de la propiedad

Precio: 54.500 €
Clase de Energía: X
Emisiones CO₂: X
Referencia: EV40067

Comodidades y destacados

Otras caracteristicas
plaza garaje incluida
solar
soleado
vistas al monte
zona verde

Raúl Villodres

Coodinador

Contáctame

¿Programar una visita?
Call WhatsApp

Tour Virtual

Mapa

Transporte
Supermercados
Colegios
Restaurantes
Farmacias
Hospitales

Desde 1990 a tu servicio, ofreciéndote un equipo humano de profesionales con experiencia y ganas de ayudarte. Ven a vernos y descubre todo lo que hacemos por ti

Comparar propiedades

Raúl Villodres