Local en alquiler en Montmeló

550 €
6 Passatge Milà i Fontanals,
Favorito

Resumen

  • 4 Habitaciones
  • 1 Baños
  • 143
DIRECCIÓN: 6 Passatge Milà i Fontanals
Ciudad:
Estado / Condado:
Cremallera: 08160
País: Spain
Abrir en Google Maps

Descripción

Gran local Comercial de 143m2, con varios despachos y un aseo, acceso para discapacitados y persiana automática, bien comunicado en pleno centro de Montmeló. Cerca de las estaciones de Tren y Bus.

Si estás pensando en abrir una oficina o un centro de estudios, este puede ser tu local, no lo dudes y contacta con nostoros.

Precio alquiler 550€/mes Base Imponible

Montmeló és un municipi pertanyent a la província de Barcelona, a la comunitat autònoma de Catalunya a Espanya. Està situat a uns 20 km al nord de la capital (Barcelona), a la vora del Besòs, al Vallès Oriental. La funció industrial va superar fa anys la tradicional agrícola.

El terme municipal de Montmeló, de poca extensió territorial (4,11 km²) s'estén per la vall baixa del Congost i la seva confluència amb la riera del Mogent, que ajunten, en unir-se, el Besòs, riu que conforma el límit meridional del terme . Travessa el terme municipal i el nucli urbà una carretera que porta a Granollers. La seva població el 2012 era de 8.830 habitants (INE 2012)

Al nucli urbà destaca l'església de Santa Maria, neoclàssica en la seva construcció actual però que conserva restes d'un absis del s. XI. Destaca també la seu del Circuit de Barcelona-Catalunya, on es disputen el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 i el Gran Premi de Catalunya de Motociclisme (Campionat Mundial de Motociclisme). Les dues curses han guanyat més d'una vegada el premi a millor GP de la temporada.

Destaquen, així mateix, les ruïnes del castellum romà de Can Tacó, situat entre Montmeló i Montornès del Vallès, batejat amb el nom de Mons Observans i és un dels primers assentaments romans de Catalunya.

El jaciment va ser declarat bé cultural d'interès nacional el 2008. Va ser construït al segle II aC al cim d'un turó des d'on es podien controlar les principals vies de comunicació, sobretot la Via Augusta. L'edificació, que ja va ser excavada els anys 1947 i 1961, ha conservat el traçat de les principals dependències que tenia. És un edifici de representació oficial d'alguna administració romana vinculada a l'exèrcit i sembla que tenia la funció de praesidium, un campament militar que servia de base logística per a les tropes romanes i per al control de territoris.

Índice de Energía en kWh/m2a: 171,00
Clase energética: E
A
B
C
D
171,00 kWh/m²a Clase energética E
E
F
G
Identificación de la propiedad: 82107
Precio: 550 €
Tamaño de la propiedad: 143
Habitaciones: 4
Baños: 1
CO₂ / m² año: 28,00
Emisiones CO₂: D
Custom ID: EA30152
Otras características
aire acondicionado
aseo
buen estado
céntrico
entrada desde calle
escaleras
esquina

Listados similares

Piso en venta en Montmeló EV11314

158.000 €
Piso soleado de tres habitaciones en venta en barrio Santo Cristo de Montmeló
Piso soleado de tres habitaciones en venta en barrio Santo Cristo de Montmeló
1 70 detalles

Piso en venta en Montmeló | EV11313

169.000 €
Acogedor piso de tres habitaciones con mucho sol y trastero incluido en el precio de venta ...
Acogedor piso de tres habitaciones con mucho sol y trastero incluido en el precio de venta en Montmeló
1 67 detalles

Piso en venta en Montmeló

179.000 €
PLANTA BAJA ESQUINERA EN VENTA
PLANTA BAJA ESQUINERA EN VENTA
1 72 detalles
Parking

Parking en venta en Montmeló

11.600 €
Plaza De Parking en venta en Montmeló de 14 m2
Plaza De Parking en venta en Montmeló de 14 m2

Raúl Villodres

Coodinador

Contáctame

Llamar WhatsApp
Los precios expresados no incluyen impuestos y gastos. El mobiliario, enseres y electrodomesticos que aparece en las imagenes no forma parte de la oferta.

Comparar listados

Raúl Villodres