Dirección: 2 Plaça de la Vila
Ciudad:
Provincia:
Codigo postal: 08160
País: Spain
Abrir en Google Maps

Descripción

Gran local Comercial de 143m2, con varios despachos y un aseo, acceso para discapacitados y persiana automática, bien comunicado en pleno centro de Montmeló. Cerca de las estaciones de Tren y Bus.

Si estás pensando en abrir una oficina o un centro de estudios, este puede ser tu local, no lo dudes y contacta con nostoros.

Precio alquiler 550€/mes Base Imponible

Montmeló és un municipi pertanyent a la província de Barcelona, a la comunitat autònoma de Catalunya a Espanya. Està situat a uns 20 km al nord de la capital (Barcelona), a la vora del Besòs, al Vallès Oriental. La funció industrial va superar fa anys la tradicional agrícola.

El terme municipal de Montmeló, de poca extensió territorial (4,11 km²) s'estén per la vall baixa del Congost i la seva confluència amb la riera del Mogent, que ajunten, en unir-se, el Besòs, riu que conforma el límit meridional del terme . Travessa el terme municipal i el nucli urbà una carretera que porta a Granollers. La seva població el 2012 era de 8.830 habitants (INE 2012)

Al nucli urbà destaca l'església de Santa Maria, neoclàssica en la seva construcció actual però que conserva restes d'un absis del s. XI. Destaca també la seu del Circuit de Barcelona-Catalunya, on es disputen el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 i el Gran Premi de Catalunya de Motociclisme (Campionat Mundial de Motociclisme). Les dues curses han guanyat més d'una vegada el premi a millor GP de la temporada.

Destaquen, així mateix, les ruïnes del castellum romà de Can Tacó, situat entre Montmeló i Montornès del Vallès, batejat amb el nom de Mons Observans i és un dels primers assentaments romans de Catalunya.

El jaciment va ser declarat bé cultural d'interès nacional el 2008. Va ser construït al segle II aC al cim d'un turó des d'on es podien controlar les principals vies de comunicació, sobretot la Via Augusta. L'edificació, que ja va ser excavada els anys 1947 i 1961, ha conservat el traçat de les principals dependències que tenia. És un edifici de representació oficial d'alguna administració romana vinculada a l'exèrcit i sembla que tenia la funció de praesidium, un campament militar que servia de base logística per a les tropes romanes i per al control de territoris.

Índice energético en kWh/m2a: 171,00
Clase energética: E
A
B
C
D
171,00 kWh/m²a Clase energética E
E
F
G
ID de propiedad: 82107
Precio: 550 €
Tamaño de la propiedad: 143 m2
Habitaciones: 4
Baños: 1
CO₂ / m² año: 28,00
Emisiones CO₂: D
Referencia: EA30152
Otras caracteristicas
a pie de calle
aire acondicionado
aseo
buen estado
céntrico
entrada desde calle
escaleras
esquina

Listados similares

4 Habitaciones
1 Baños
105 m2
2 Habitaciones
2 Baños
98 m2
4 Habitaciones
2 Baños
171 m2

Raúl Villodres

Coodinador

Contáctame

Llamar WhatsApp
Los precios expresados no incluyen impuestos y gastos. El mobiliario, enseres y electrodomesticos que aparece en las imagenes no forma parte de la oferta.

Comparar propiedades

Raúl Villodres